Siroco-syrrans ena katt.


Jobb i går å i dag..sjuk katt?

I går å i dag har jag jobbat,men det har varit rätt lugnt,måste jag säga. I går jobbade jag 10.15-16.30,i dag 11.30-16.30-toppentider.Så vi har sovit länge på morgnarna ändå. Vaknade förresten kl. 5 i går natt av ett JÄTTEbrak ute i vardagsrummet....guess who? WASA hade klättrat högst upp i granen å vält hela granen...när jag kom upp på morronen såg jag att det var glasskärvor över HELA vardagsrumsgolvet...jaaa...vad säger man om DEN katten?!Han är SÅ bråkig! I går när jag stod vid bussen å skulle åka hem från jobbet,så ringde syrran,hon hade kommit hem till Sandviken,men hon var jätteledsen...hon har ju 2 st birmakatter(dom hade hon med sej hit till sandviken),en av dom hade varit lite konstig den sista veckan,när hon släppte ur hnm ur buren så gick han väldigt konstigt...slängde lixom med bakdelen å svansen såg väldigt konstig stod lixom i 90grader.. Saken är den att syrran har redan förlorat en katt som dog i ngn kattsjukdom som heter FIP tror jag....så nu befarar hon att även denna katt är sjuk på ngt sätt å kanske måste avlivas,tycker så synd om henne.Hennes kissar är hennes allt i Stockholm då hon bor ensam med dom... Hon ringde dock till uppfödaren (som hon har kontakt med annars åxå),och hon tyckte-eftersom Siroco åt å kissade/bajsade normalt så kunde hon vänta med att gå till en specialist när dom kommer tillbaka till Stockholm,så skulle även hon kunna följa med. Hon var så ledsen...vi var till mamma & pappa en sväng för att hälsa på henne & kissarna... I kväll är Per på hockey i Gävle med jobbet....befarar att det blir seeeeeeent! Max & jag haft myskväll.Per åkte redan när jag var på jobbet,så pappa & Cattis har varit här med Max på em. Jag tror faaan att jag har gått upp i vikt(min största fasa..),men nästa torsdag sätter det i gång-träningen!!!Det är en "provkväll" då,sen börjar alla pass veckan efter....nu ska det träänas heeeeeeeeeeeela långa våren...*dansar runt* Jag kom ju igång SÅ jättebra i höstas-tränade 3-4ggr/v.-åsså började ju den där jäkla tanden att krångla...fick äta penicillin i nästan 3 v. sen drog jag ur den jäkeln å fick inte träna därför...sen var terminen slut...*gråter blod* I morron är det nyårsafton!Pers bror fyller 45,men han vill tydligen inte bli firad...men jag vet inte om vi tar en prommis dit å dricker lite kaffe på dagen ändå..sen på kvällen ska vi vara hemma tillsammans å äta gott å skåla i jordgubbsdricka (jag & Max),Per ska väl dricka mousserande vin han antar jag...kanske Cattis skulle dyka upp åxå...då hjälper väl hon Per med den flaskan... Sov gott nu...i morron är det sista dagen på 2008! Kram.

Årets pepparkakshus,gjort av mamman...


Söööööööööööööööööndag.

Jaaa... så seg kändes denna dag...å i morron ska man till jobbet igen....har fan varit hemma i 9 dagar-som värsta semestern! Nåja jag jobbar bara i morron & på tisdag sen är man ju ledg igen till nästa tisdag va?!Eller hur är det...*försöker räkna ut*Äsch...skit i det! Per hade ju jobbat natt,så han sov ju på fm,å nuy ska ni få höra hur länge Maxen sov!!Till 11.00!!!!!!!!!!!!!!Det har ALDRIG hänt!Iof så var vi uppe till 00.00 i går han & jag, men ändå...hejja Max..mera sovmorron!!Jag själv gick upp 9.15,å satt vid datorn i min ensamhet...nåja kissarna var ju hemma dock...en som slickar sej frenetiskt på ena sidan av sej själv å en som MÅSTE vara efter mej hela tiden vart än jag går...mammas kissepojkar. Max klädde på sej & åt frulle,sen ringde han till Erik,han gick dit.Per kom upp redan kl. 13.00-fotbollen hägrade...jag däckade av i soffan-skönt! Vaknade efter 1 timme,då kom grabbarna hit...måste var himla kul hemma hos oss....kompisarna vill gärna komma hit,å Max vill mer än gärna vara hemma hos oss å leka,lite drygt i bland då vi bor trängst av alla tror jag. Serverade fika,började göra mat.Stekte kött.Serverade mat.Grabbarna skulle dra till COOP för att handla lite gotta,men Erik fick inte gå för sina föräldrar när det är mörkt,så då fick dom skjutsa.Sen hängde dom här medan Per skrek & svor åt matchen på tv...vilken jävla familj! Pratade med syrran på fm,hon kommer hem i morron!!Ska bli så kul att träffa henne,vi såg senast i somras!Pappa ska åka å hämta henne å kissarna i morron i Stockholm. Sen har jag i stort sett inte gjort ngt alls...bara degat. Känner mej bara tjock...fy tusan...jag HATAR den känslan! Om man bara fick börja träna...eller "få" å "få"...det får jag väl men jag VILL träna på Jernvallen å dom har ju jäkla jullov än...skit! Nu är det dags för sängen snart.Per & Max är lediga i morron...ska bli spännande å se vad dom ska hitta på... Mors!

Shopping i går igen...

....åh I LOVE IT! Gick med Max till hans kompis 11.15 i går,,skyndade hem,tog 12-bussen ner på stan. Gick å lallade för mej själv,hittade en PEAKtröja till mej på rea,en mössa -på intersport. Fick för mej att handla lite till hemmet åxå...köpte sånna där låtsasblommor som man bara lägger på en kruka så ser det skitsnyggt ut i fönstret åsså slipper man ju underhålla dom!Hittade åxå en franspanelgardin till hallen,en vit.har en begie där nu ,kan ju vara najs att ha att byta med. In på Kappahl,hittade långärmade tunna tröjor till Max i olika färger,dessutom var det "ta 3 betala för 2".Max blir så svettig så det är bra att han gillar dom där tröjorna ,har dom i alla färger snart... Han klagar ju som alltid på mej..."jag har så mkt kläder,det bara RASAR ur garderoben när man försöker ta ut ngt"...ha ha... Hittade även ett par tumvantar till mej själv,gillar att ha lika färg på mössa,halsduk å vantar.Nu har jag vitt,svart å grått set! Sen köpte jag bakelser å wienerbröd så gick jag till mormor.Där var även mamma & pappa & Mona.Där slafsade vi i oss allt... Tog en prommis hem senare-skönt ,har ju för tusan inte rört på mej på JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄTTE länge....längtar till träningen...8 jan. börjar den!!! Slank in på COOP å handlade 2 kassar...hade lite problems att få hem allt...men det GICK! Pojkarna hade kommit hit å lekte här. Per lade ut Playstation 2 + en massa spel på Blocket.se,sen ringde det faaan hela kvällen...å mailen var full...vi sålde det för 1000kr till en kille å hans son i Östersund,ska skicka det i morron då pengarna kommit in. Vi åt pastasås å bandspagetti å mös i soffan hela kvällen. Kom överens om att Max ska få "speltid" på TV:n,det har nämligen blivit mkt spelade på sista tiden.Han ska få fördela 1½ tim./dag hur han vill under dagen. Sen är det 1 tim./dag vid datan.Max var med på det vi kom överens om-bra. Max har aldrig (förren nu..) varit särskilt intresserad av datan så vi har aldrig behövt sätta några tider,men nu är det dags! Per åkte till jobbet vid 21,Selma kom in å var så konstig...igen...slickade sej frenetiskt på sidan av kroppen (på revbenet),jag försökte att lysa med ficklampa då morrade han...trött jag blir på hnm...såg senare iaf att han tappat skorpan som han hade på såret där...så nu var det öppet..nu får vise hur det blir med det...men det var inget var å såg rent ut.Han äter,dricker å vill gå ut så det är väl inga större fel på hnm.. Kram Camilla

Sussie med sina flickor.


Max bakar peppisar.


Jag i spegeln...


Shopping i valbo.

I går var jag ,mamma & Pers mamma till Valbo på fm. När vi kom var det inte så mkt folk,men det var värre när vi skulle hem... Jag hittade ett par vita stövlar med snören i fram på x-trapris-699kr isf 899kr. Sen gick jag å kollade på jackor,kollade på PEAK om dom möjligvis skulle ha rea på dom(har en PEAKjacka sen förr å tycker dom är jättebra),men där var det ingen REA... Sen hittade jag en jacka på ESPIRIT åxå för halva priset! Hade kostat 1600kr. Den var lite längre modell med huva med lurv i i militärgrönt-jättesnygg. Kollade efter ett par jeans på VEROMODA åxå men hittade inte dom jag ville ha. Var in på STADIUM å bytte Max kängor till en större stl.,samt köpte ett par nya täckisar till Max-25% rabatt på dom-399kr förr,nu 199kr-perfa! I bland ska man ha tur! KOm hem vid 13,då hade grabbarna varit ner på stan å kollat nya spel till Xbox,Max hade hittat 1 som han hade fått köpt för sina egna pengar. Jag cyklade å handlade,Per gjorde mat till Max. Sen lekte Max med Alexander.Jag skickade iväg Per till hans bror för att titta på fotboll,orkar inte ha hnm hemma när han sitter å skriker å kommenterar fotbollen...*muttrar*.Jag gick å vilade. Vaknade av att Alexander skulle gå hem för att han mådde illa...va faaan...magsjuka nu åxå..men det visade sej senare att det inte var det-skönt! Jag gjorde tacos till mej själv;max gick till Alexander å lekte på kvvällen,jag fick titta på "På spåret" själv...ja kissarna var ju hemma... Kl. 21 hämtade jag Max,då var grabbarna ute å lekte.Härligt med jullov då man får vara borta/ute lite längre på kvällarna! Per kom hem strax efter oss,vi gick till säng vid 23.30 alla 5....i samma sovrum...ha ha...Per muttrar om det åxå.. Ha en fin dag!

Julotta & julmat...

....jajamänsan...här gick man upp kl. 04.00 i morse.Blev hämtad kl. 04.45,sen åkte vi vidare å hämtade Mona & Wenche.Var i Högbo 05.45,julottan började 06.00.Det är SÅ mäktigt!!!Jag är inte särskilt religös,och går i princip aldrig i kykan,men julottan missar jag inte. Sen åkte vi hem till mormor å åt skinkmackor & drack kaffe-mums! Mormor är ju för dålig för att följa med,men hon får ju vara med på ett hörn när vi kommer dit å fikar efteråt.Lilla mormor ...hon har blivit SÅ tunn,bara skinn & ben kvar av henne,ingenting att krama lixom... Jag var hemma vid 9.00,då vaknade Max.Var uppe å plockade å donade till 11.30,då gick jag å lade mej.Max hade Adam här.Efter en stund gick dom till Adam.Per åkte till jobbet vid 13.00 å jag fick sova ENSAM!!ja ..kissarna då förstås,men dom sover ju när jag sover..h aha.. Vaknade kl.14.30,mådde illa som tusan-igen!Cyklade till COOP vid 15.30,passade på att hämta hem ungen åxå.Tog en PEPCID(mot magkatarr/halsbränna),å blev snarast mkt bättre-NAJS! Fixade mat till Maxen,Per kom hem,vi vände direkt för att åka till mamma & pappa å äta å byta julklappar.Wasa var såklart med-han älskar att vara hos dom! Vi åt julmat-igen,MAMMAS är bäst! Max fick en hel del klappar,men inte överdrivet mkt.Fick åxå 500kr som ska läggas på en ny cykel till våren. Vi fikade å tittade lite TV,sen drog vi hem. Dagen igår var ju åxå bra såklart. Vi tog det lugnt fram till vi åkte kl. 14.45 till Per mamma & pappa. Där "måste" man fika först,sen ska det gå ett visst tag innan det händer ngt...la la..la...Max höll på att hoppa ihjäl sej av spänning innan klapparna delades ut...sen ska det ätas,ätas, och ätas...pratas,pratas sen ska det fikas...bla bla...vi tog TAXI hem å var hemma vid 21.15 tror jag. Julklappar vi gav bort i år: Mamma:halsband fr. Guldfynd, bok. Pappa: tröja, marshmallows. Per: peak t-shirt Max: skor,starwarshjälm(?),playmoh,mössa,LEGO. Johan: 500kr. Mormor: lotter för 100kr. Cattis: (kan inte skriva ännu,hon har inte fått det än.) Engla: Ngn konstig grej som man kan snurra fast pärlor i håret med (?!) Tindra: Ett fodral till NINTENDO DS Julklappar vi fick i år:(Max ,Per o. jag) Mamma & pappa: bricka,handdukar,strumpor,almenacka,flera olika leksaker,morronrock,bok,godis,pengar till ny cykel. Per:pengar Max. jättefin skål å duva i lera. Johan: äcklig gummiboll (leksak till Max) Björn: CHAMPION mjukisbyxor,huvtröja+t-shirt (till Max) Mormor: pengar,chokladask,lotter,pengar,pyjamas. Mona & Ernst: pengar Kristoffer & Amelie:pengar Farfar & farmor: pengar,skridskor,lotter,tidning. Kommer inte på mera nu... I morron ska jag till valbooooooooooooooooooooooooooooooooooo,med mamma & Pers mamma,ska nog titta på en ny jacka till mej själv...fast jag vill ju ha ett par stövlar åxå,å ett par nya jeans...får se var pengarna räcker till...h ehe.. Nu mår jag illa igen...faaan...vad tråkigt...jag kanske är gravid?! Ha ha....tror inte det va...min stora skräck är att bli gravid igen...usch! Missuppfatta mej inte nu...men JAG vill INTE ha fler barn! Nu somnar jag snart ......bye bye...dröm sött! Tror det var allt...det var lagom i år.

Selma & Max julen-04.


Merry Chrismas!!

God Jul gott folk! I går var det ju MIN födelsedag,det var mkt trevligt,med mkt presenter å mkt folk-precis som jag vill ha det! Dagen började med att min älskade son höll på att rassla i köket när jag vaknade...jag låg kvar för det hade jag fått "order" om från Max.(Per jobbade) Rätt som det var dyker ungen upp å sjunger "Happy Birthday" (mellan hostattackerna),och han har dukat en fin bricka med ett stort glas läsk å 2 ischoklad + ett paket....åh vad han är gullig! Läsk å ischoklad var väl inte den bästa frukosten ,men det är tanken som räknas... Min älskade unge!Detta hade han kommit på alldeles själv,precis som vi brukar göra för hnm när han fyller år.(fast med riktig frulle då..) Jag fick en jättefin ängel av Max i paketet. Dagen följdes av massor av telefonsamtal och SMS...I like it! Vid 11 mötte Max sin kompis vid fotbollsplan,sen kom dom hit å lekte.Jag damsög,torkade golv (med en katt på moppen..),oh rengjorde toan. Sen var det dags för kompisen att gå hem,Max gick med hnm en bit. Jag fixade pannkakor till Max,och sen kom Per hem,då hade han en TILL present med sej till mej....pengar till ett par nya stövlar som jag vill ha!!!Älskar!! Jag hoppade i n i duschen,sen kom min moster Mona,sen ramlade dom in hela bunten. Jag fick detta: * Duschcreme från Björk& Berries (från Trakten) * Vetekudde (tack,har ju bränt upp min förra...) * Klocka!!! (den är dock för stor...ska fixa den på lördag) * Pengar!! * Chokladask * Brosch ( min söta guddotter har valt den) * Sloggitrosor (INTE sånna stora,utan hipsters) * Blommor Tack alla snälla människor! Vid 17.30 försvann alla hemåt.Jag tog en prommis till COOP,kom ju på att vi hade inget att lägga i julstrumpan till Max...va?! Är inte det tomten som fixar det?! Jag vet inte,det är bäst att fixa det själv om han inte hinner.. Köpte en dvdfilm (Scooby Doo, å en ny reflexväst) Slog in lite klappar när jag kom hem,Max duschade å tvättade håret. Jag var ut en sväng med Wasa,han hade väntat heeeeeeeela dagen..plutten. Grabbarna tittade på nya Bond,när jag åt skinkmacka å drack mjölk framför datorn,sen var det sängen som gällde. Max är bättre i hostan,jag har ff ont i magen å mår illa i omgångar...äter nog för dåligt.Är inge sugen.. I natt vaknade jag förresten av att Selma spydde i sängen-NAJS cat! Upp å bytte lakan...va fan...han kan väl spy ute?!Han kanske har fårr vinterkräkisen...ha ha... Må gott nu,å ta hand om varann när det är jul! Bajs bajs!

Hurra,hurra hurra för mej i dag!!

I dag är det den STORA dagen...ha ha ha...Per retar ju mej för att jag tycker om att fylla år....han tycker att det ska man inte göra när man är vuxen! Vaddå vuxen lixom?! Today is it MY day!! //Camilla

Max & Per-2002.


Ischoklad,hosta å shopping.

Ha ha...vilken rubrik! Vaknade av att Max hostade mkt illa...men det var inte krupphosta (påstod han själv..),utan astmahosta.Bestämde mej ganska fort att vara hemma med Max,vet att mamma inte gillar ngt vidare när det gäller att vara med Max när han har ngt med andningen,å det förstår jag. Mamma kom iaf hit å åt frulle med oss vid 9 snåret. Sen gjorde jag ischoklad och bakade en chokladkaka i långpanna med glasyr på...himla vad duktig jag är då´!! Sen blev det stopp i vasken-najs!Fick berättat av Per sen att det var nog smeten av ischokladen som hade täppt igen vasken...nåja nu fungerar den som vanligt. Sen kom Adam hit å pojkarna lekte LUGNT inne,jag serverade fika efter det jag hade dammsugit.Jag vilade en stund med kissarna...när jag vaknade till liv igen så hade Per kommit hem. Adam blev hämtad vid 16.30,sen duschade Max å tvättade håret. Han hostar på bra våran grabb...men det är inget ovanligt när det gäller hnm å hosta...vi kör på med samma mediciner som förut.Han är så van så han bryr sej inte ,han bara tar dom. Per & Max skjutsade ner mej på stan vid 18.00,jag mötte Sussie där. Jag handlade julklapp till mamma,pappa & Per. Kan ju inte skriva VAD här,då alla utom pappa läser min blogg...ni får läsa efter jul vad dom fick.Sussie & jag fikade,affärerna hade kvällsöppet till 21.00,synd bara att det var så lite folk!Tyvärr så var det ju öppet i valbo till 22.00 i kväll-tror att det är många som väljer att åka dit istället. Sussie & jag handlade på COOP innan hon skjutsade hem mej vid 20.00. Då tog Max & jag en prommis med Wasa,medan Per smög i väg till bilen(äntligen..) å hämtade Max julklappar...he he...han misstänkte NADA! Nu är det FULLT med klappar under granen!Jag slog in de sista nu i kväll,vi ska bara ta ut pengar till Johan (Max kusin) brukar ge honom pengar ,han är 16 år å det är jättesvårt att veta vad han ska ha.Sen ska vi lägga 200 kr. i kuvert från min mormor till Max åxå innan allt en klart! I morron fyller jag år!!!!!!Tra la la....*sjunger å dansar omkring* Grattis till mej!!!! Så på fm ska jag damsuga (igen..) å torka golven,rengöra toan (igen..) å baka en tårta.Sen har jag lovat Max att vi ska hämta hans kompis,som ska leka här på fm en stund,beroende på hur Max mår förstås. Sen kommer väl min släkt på em.Sussie & flickorna skulle komma efter 3 ngngång,det gör nog de andra åxå.Då ska det fikas! Nu ska jag lägga mej så det blir morron fooooooooooooort...ha ha... //Milla

Julgranen är klar!

Ännnnntligen,säger Max!! Nu har vi städat å skurat hela dagen...plockat å plockat...ja ni vet. Sen muttrade Per hela kvällen om att det är "så jäääääääääkla mkt saker,åsså ska vi upp med en massar jääääääääkla tomtar"...h aha...klart vi ska ha tomtar-det är ju jul!Max & jag bara skrattade! Ang. Wasa å julgranen har det gått över förväntan...han har bara varit där å pillat ett par ggr-ännu.Fattade nada när vi plockade upp alla saker som vi tog ner från vinden....nosade å nosade...väldigt spännande när det HÄNDER ngt i det här huset lixom! Vi slog åxå in ett par julklappar nu på kvällen ,å drack glögg,Per gjorde åxå skinkan som vi smakade sen-MUMMA! Max julklappar ligger ff kvar i bilen...vet inte hur vi ska få in dom...ungen går ju aldrig å lägger sej på kvällen....Per får försöka att smuggla in dom å slå in dom i morron ,tänkte ta Max på en prommis på kvällen. Ang. Max hosta så är krupphostan borta,men det är en annan hosta-astmahosta-pust! Vi medicinerar flera ggr/dag.Men Adam har varit här å lekt & killarna har varit ute åxå så det är inga stora fel på ungen. I morron jobbar både jag & Per,vi har sån tur att min mamma har tagit ledigt å ska vara här med Max.Dom ska åxå baka en kaka till min födelsedag,jag själv måste väl slänga i hop ngt i morronkväll+ att jag ska dammsuga å torka golven i morron efter jobbet åxå. Det var inte så mkt barn i morron 15 i hela huset,kanske man kan ta lite komp. å gå hem tidigare... Nu ska vi bädda upp Max i sängen igen...lättare sagt än gjort. Sleep tight!

Ångermanälven-sommar-07.


Natten lugn.

Javisst,det har den varit. Men jag mår fan illa å det kör i magen på mej än...trodde helt klart att jag skulle få magsjuka när jag la mej i gårkväll,ställde fram hink å allt. Vi får se om det blir ngt...inte så mkt att göra åt. Men somsagt så har vi ju magsjuka på förskolan. I dag ska vi städa,julpynta å klä granen! Kram.

Lugnt läge.

Ja...dagen har varit lugn. Adam kom över å lekte med Max,pratade med dom å berättade att Max skulle försöka att ta det lugnt...hmmm...lätt för en 9 åring med MASSOR med hopp och spring i benen?! Nåja...dom lekte faktiskt inne med LEGO å spelade lite på datorn. Vi passade på att åka å handla på ICA...gissa om det var liiiiiiiiiite folk där?! Men det gick ganska fort i kassan tycker jag.Notan slutade på 1458kr,och Per muttrade hela bilresan hem...he he... Gav grabbarna fika sen gav jag mej in i sängen med kissarna och SOV. Vaknade av att Max lekte krig i sängen...Per fixade mat och Max skulle bada. Efter badet KUNDE Max inte vara still...gjorde volter och kullerbyttor i sängen...skitunge!Slutade med en hostattack-såklart. Jag mår lite illa,har lixom lite magkatarr tror jag..blää...vill inte ens ha godis! Nu ska vi se hur vi löser natten,Max ska ju helst sova STÅENDE...ha ha...intressant! Saken är ju den att det blir ju trängre i halsen när man ligger ner,och därför ska man då helst sitta när man har krupp.. Undrar HUR trångt Max har i halsen egentligen,han har ju ALLTID haft problem med hals och luftrör.Det är ändå skönt att han är så stor nu så han kan berätta hur han känner. I morron är det den stora dagen-då ska vi (äntligen,enligt Max..)klä granen å ta fram julsakerna.Men måste ju städa före,det är så himla tråkigt. Tur att Per har gjort en del i dag.(medan jag sov....ha ha..) Nu ska jag klä av mej å sätta på mej pyjamasen å mysa framför TV:n,det värsta är att det är fotboll på min TV-hur f*n kan det komma sej?! Sleep well!

Wasa dricker vatten.


Min söta guddotter.


Hemma igen..

....ja det blev så att vi fick åka till sjh. med Max. Han hade en förkylning som satt sej i halsen ,på strupphuvudet lixom.Å han har ju redan trångt i halsen å då blir det så här för hnm...fick betpredtabl. (cortison,avsvällande) sen kollade dom CRP-men det var inga bakterier. Vi ska nu behandla med astmamedicin,mollipect flera ggr>/dag...otäckt med andningen...usch. vi ska åxå försöka sitta när vi sover i natt...lätt?! Nu ska vi åka å handla. Kram.

Ordentlig krupp...

...vaknade Max med...lät verkligen som en skällande säl...i med mollipect,öppnade fönster,och han fick sätta sej upp...låter SÅ otäckt. Får se om vi måste åka in...

Gävle/valbo.

Tjena. I går var jag tillbaka till jobbet å hade 1 utv.samtal.Det andra blev inte av.Vi tar det efter jul istället. Max hostade illa,fick mollipect 2 ggr i går,sov lugnt under natten,men han har krupphosta när han väl hostar. I dag gick dom bara mellan 8-10 i skolan,det hade gått bra. Han har inte lika ont i struphuvud och bröst när han hostar nu säger han,vi kör väl på med mollipect ett par dagar å hoppas på att det släpper helt. Jag kunde ta komp. 30 min i dag å åka hem 12.30-skönt. Förresten så har Selma varit dålig...märkte i går att han mjaua å morrade när vi lyfte hnm...ville inte äta eller dricka.Han gick inte ut i natt,som han JÄMT gör annars.Men han har gått som vanligt hela tiden,inte haltat eller så.Ville inte äta eller gå ut i morse heller...lillskrutten! Han har sovit inne hela dagen å velat vara ifred. Vid 14 åkte vi hem med Oskar som varit här sen fm,tog Wasa med oss å lämnade Selma ensam så han fick vara i fred å sova.Sen åkte vi till mamma & pappa å lämnade Wasa & Max.Per å jag fortsatte in till Gävle å hämtade ut mitt nya halsband som jag berättade om tidigare i bloggen-fint-nu är jag glad igen!Fick skriva på en massa försäkringspapper & betala 10% av köpesumman=120kr. Sen fortsatte vi till Valbo,det var inte så mkt folk som jag hade förväntat mej. Köpte julklappar till Max främst.Jag hittade (nämen...??!)en snygg svart kjol på GINA till mej,en som är lite högre i midjan-skitsnygg.Var sen in på LINDEX,där man kunde handla en vara för halva priset-jipee-hittade en snygg blank plommonfärgad blus,som jag har tänkt att ha instoppad till kjolen på julen! Köpte åxå ett par svarta manchesterbrallor till Max på NAME IT,har sen förr en slipover å vitskjorta till hnm som han kan ha på julen. Var å handlade lite sen hämtade vi kattpojken & människopojken!Köpte med oss pizza hem,Max hade redan ätit hos mor & far. Max hostar illa nu åxå ,han har fått mollipect igen... Har förresten magsjukor på jobbet bland barnen....en spydde i går på dagen hos oss...usch! Nu får vi se hur natten blir med Max hosta...har några betapred hemma(cortisontabl.). Gonatt!

Jag & syrran i somras.


Varit till tandis.

Javisst,nu har man varit dit igen...å gjort av med lite julklappspengar.. Hon fixade tanden,hade tappat fyllning i den,ilande som sjutton. Sen putsade hon mina tänder så nu är jag skitsnygg i käften! Gick hem ,skönt att röra på sej...när man inte fått träna på lääääääääääääääänge....men efter jul kommer jag i gång igen-så blir jag värsta snygg till sommaren...ha ha.. SGA har ju juluppehåll nu fram till 8 januari. I morron ska jag har 2 utv.samtal,skönt att bli av med alla nu! Nu ska Per ha datorn...igen! Kram på er! //Milla

Krupp.

Jaha...då var vi hemma...igen! Max vaknade med krupp...när ska den växa bort på hnm?!"När han börjar i skolan växer den bort", sa dom när han var mindre....aha? Men vi får nöjda med att det är inte lite "stort" anfall nu när han får krupp.Han känner det mest själv i halsen å att han får skrällhosta.Oftast räcker det med att han sätter sej upp å att vi öppnar ngt fönster . Jag själv har ju ilningar i den den förbenade tanden...fick en tid 15.35 i dag-ska dit å göra av med lite pengar igen då... Hör av mej i kväll!

Pepparkaksbak på jobbet.

i dag har våra änglar på jobbet bakat pepparkakor-mkt intressant....det hostades,nös å smakades på degen i omgångar...ha ha...tur att dom skulle in i ugnen sen! Barnen fick bjuda på pepparkakorna när dom skulle gå hem till sina föräldrar. Jag hade tidig dag i dag. I väg 6.45 i morse med Max.När vi hade hunnit halvvägs kom jag på att täckbyxorna var kvar hemma...shit...hann inte hem å hämta dom heller.Ungen fick vara utan täckisar i dag på skolan pga sin klumpiga mamma.. Hämtade Max 13.30,hem,ut med kissen...den galna.. Sen lade jag mej...å sov i 3 timmar!!!!!Det ni!Har alltid haft lätt å sova...å oftast inga problem att somna på kvällen FAST jag sovit på dagen. När jag vaknade hade Per & Max ätit redan,å Max hade haft en kompis här hela em,jag har inte hört någonting-tala om avslappnad! Har ff ilningar i den där jäkla tanden....vet inte om jag måste ringa i morron...kanske ska göra det ändå...vill ju kunna ÄTA,ÄTA och ÄTA i jul...vi får se. Bokade in ett utvsamtal på torsdag kl.17,sen har jag bara 1 kvar,får se om vi hinner få in det före jul... Bokade upp mamma på fredagem,då ska Per & jag åka till valbo å handla,Maxen får vara hos mamma & pappa då. Max har lyckats äta upp alla pepparkakkor vi bakade i helgen...så jag får fixa en ny deg å baka lite flera.Sen har han tjatat om att vi ska ta fram julgranen å julsakerna NU...men det bryter ju mot våra "regler"...ha ha...granen ska INTE kläs före den 22/12 på kvällen,på kvällen är MKT VIKTIGT,då jag alltid har gjort det sen jag var liten...tala om traditionsbunden?!Jag kan MÖJLIGEN sträcka mej till söndagen istället för måndagen....man hinner bli så trött på alla julsakerna,å Per vill helst ta ner dom direkt efter nyår... Nu ska jag fixa lite inför morrondagen...ni vet...det vanliga...fram med kläderna,kolla allt som ska med etc. Tack tack för i dag!

Snart fyller jag år!!!!

Jag älskar att fylla år!Det är så trevligt med alla paket å människor som kommer hit! Per tycker att jag är jättefjompig som GILLAR att fylla år när man blir 36!! Skiter väl jag i,jaghar alltid älskat att fylla år å snart är det dags! Den 23/12 är jag född....liiiiiiiiiiiite dålig planering av min mor & far...antar att jag kanske inte var planerad alls! När jag var i tonåren var det förjäkligt att få vänta å vänta å vänta på att man skulle fylla år,jag var jämt sist av alla att fylla...men nu-på äldre da´r-är det ganska skönt att fylla sent! Max skäller jämt på mej (varför BARA på mej förresten??!)att han är född så sent på året (i okt.)..."VARFÖR kunde ni inte ha planerat mej liite bättre mamma?!",brukar han säga....ha ha...han skulle bara veta vad vi planerade...men han ville ju inte komma till lixom.. Nåja slutpratat om födelsedagar! I dag har jag jobbat till 16.00.Max gick med Kalle hem från skolan,sen hade han varit hem å fikat,sen gick han till Adam.När jag kom hem så gick jag ut med Wasa,som är alldeles galen för att vara katt...han bara äääääääääälskar att springa å hoppa i snön,medan Selma går lite sakta å fint där det är skottat... Efter jag lämnat in kattskrället,som f.ö. är bättre i öronen,så gick jag å hämtade sonen hos Adam.Grabbarna var å byggde en snökoja...JAG tyckte den låg alldeles för nära vägen...men Max blir så trött på mej när jag ska kommentera allt så jag sa inget...tycker det är otäckt när det är halt för bilarna å när det är mörkt... Hem,Per hade gjort grytbitar å ris-mums!Eller Per hade egentligen bara kokat riset...JAG hade stekt grytbitarna i går-duktiga mej-ni som känner mej VET att matlagning är inte min starka sida.. Fan jag har ilningar i en tandjäkel...så där när man dricker eller äter ngt kallt ni vet...å det fattas en bit i den där tanden shit VILL INTE behöva åka till tandl. igen.... Nu ska Per åka till jobbet...vänta ..puss puss...ja ja ge dej iväg nu så att du tjänar lite pengar...ha..ha... I morron är det en tidig dag!På jobbet ska vi bjuda föräldrarna på lite fika när dom hämtar sina änglar,barnen får vara utklädda till ngt åxå typ tomte eller vad dom vill förstås!Ska bli najs! På fredag ska vi köpa resterade julklappar..å handla till MIN födelsedag!! Dessa har vi kvar: Johan,mormor,Max,farfar&farmor så det är inte så många å vi vet vad vi ska ha. GLÖMDE ju Wasa å Selma..herreguud ...hur kunde jag glömma dom?!Dumma mej! Nä nu måste jag fixa för morrondagen å slänga ungen i säng! Bajs!

Julmarknad i Högbo.

För er som inte bor häromkring så är Högbo ett stort fritidsområde,med både fikaställen,skidbacke,pulkabacke,längdskidespår,sjö etc.Det ligger ca 7 km utanför Sandviken. Vi brukar vara där rätt ofta både sommar och vinter-mkt mysigt! Varje jul är det alltså julmarknad där,det säljs ALLT. Per skjutsade ner Max å mej till Sussie & flickorna vid 13. Sen packade vi in busungarna i bilen...herregud...vilken tur att vi inte har flera ungar...pust!Ungarna retades å slogs(på skoj) hela resan fram till Högbo... Vi fick parkera LÄNGST bort av alla....bra då får vi röra på oss! Ungarna fortsatte att retas å knuffas,men skärpte till sej när vi kom fram till marknaden.Max köpte ischoklad-mums!Flickorna köpte åxå ngt gotta + ngn fin ängel var. Dom sålde jättefina vantar,tomtar,skinn,granar,änglar,julkransar,julkärvar bla bla bla...åsså en massar gotta såklart.kolbullar kunde man åxå köpa å äta.Men vi valde att gå till Gruvstugan å fika.Det är en gammal stuga som ligger vid sjön där det kan köpas hemgjort fika på vintrarna. Såklart var det ASmkt folk,vi trängde oss in med ungarna,dom klagade...detvar för varmt,det var för trångt ngn var hungrig...ja ja ja....SITT ner! Satte ner alla 3 vid ett bord ,medan jag & Sussie gick å ställde oss i köööööööööööööööööööööööööööö...gissa om kön var lång..?!Jag blir gaaaaalen på alla gamlingar....för det första så har dom ALDRIG tagit upp plånboken när dom ska betala,dom står lixom å väntar på att kassörskan ska berätta vad det kostar innan dom kommer på "aha..man ska betala åxå.."öh?!Vad tror dom...att det ska vara gratis?!Sen ska dom ta den där jävla brickan därifrån till bordet åxå....i myrsteg...det tar 1 år innan dom kommer fram...åh! Nåja...ungarna satt fint å fikade det vi hade lyckats köpa.Sen skulle det kläs på igen....vi hade ju nyss fått av oss kläderna...Max & Engla blev lovad att gå till en stor snöhög bredvid stugan.Det tog 3 sek. innan Engla var inne igen...men dom hade faktiskt INTE blitt osams utan hon hade snö i stövlarna. Sen fick dom leka där ett tag innan vi tog oss till bilen som stod 10 mil bort...(kändes det som).Tjaffs om vem som skulle sitta i fram...in med alla...i väg...miljoner människor ivägen när vi skulle fram...ojoj...MEN det var MKT trevligt att åka med er 3 tjejer!! Förresten så måste jag berätta vad Tindra (5år) sa till en människa....vi höll på att dö sussie å jag...det syndes MKT väl att det var en man som hade klätt sej som en kvinna,vet vem han är han lever som kvinna i bland. Tindra kollade länge på hnm/henne (han sålde skinn i ett av stånden på markande.)....å sa: "Har du klätt ut dej till en flicka?!" Ha ha ha....han svarade inte utan började prata om ngt annat eller så hörde han inte...barn är ju ärliga,hon UNDRADE ju,hon SÅG att ngt konstigt var det...frågar man inte får man inte veta lixom.Men nu fick hon iaf inte veta,hon sa inget till oss heller efteråt...lillstumpan...det är MIN flicka det!Jaaa liiite...hon är min guddotter! Nu håller jag på att steka grytbitar!I morron är det jobb igen! Tror ni att granen har blivit uppsatt ute?!NEJ!!!!!! Jag blir gaaaaalen! Hej hej...

Stressad?

Fan vad jag känner mej stressad...vet inte varför egentligen...men tycker att Max är inne i ngn "tjatperiod"..."mamma,mamma,mamma..." Ska inte klandra hnm heller...det är väl så,åsså vill man vara där för hnm...stressar upp mej väldigt lätt-inombords-på småsaker..måste försöka låta bli det. Som i dag när jag kom hem från stan var kl. 15.30,Per hade komp. från jobbet å tittade på fotboll...bara det kan ju göra en gaaaaalen...va...ta komp. för att s een jäkla match...herreguud!Sen hade inte Max ätit ngt...DÅ blir jag stressad,tycker att Per kan väl för f*n sköta det när jag inte är hemma!Max hade väl sagt att han inte var nå hungrig...men han bör ju äta iaf! Sen hade jag lovat Max att baka pepparkakor & sätta ihop pepparkakshuset...så det har vi gjort nu på kvällen,men sen ska det göras mat,det ska plockas, det är katter som ska in å ut å ha en massa mediciner...det kan ju låta fjolligt att man blir stressad av det men så är det för mej! Sen bad jag (snällt...) Per om hjälp att sätta upp granen på baksidan å sätta i ljus i den...tror ni den har kommit upp?!Blir så besviken,så tråkigt att behöva tjata å bli osams om en skitgrej. Nej jag ska nog ta å krypa ner i sängen snart..känns som jag bara gnäller...*snyft* Gonatt!

Skabbkatt, simprov & utv.samtal.

WASA HAR SKABB,och förmodlingen Selma åxå...Wasa hade LITE skabb i ena örat...usch så äckligt.Trodde ju att det var bara lortkatter som hade det...mina katter är ju rena...;-)Men så var det inte sa dom på vet.Dessutom var det väldigt smittsamt. Så dom gjorde rent i Wasas öron (under protest..) med tops å med ngt medel å bomullstussar.Wasa är ju välkänd hos vet.!De flesta av personalen sa "men hel wasa...är du snäll i dag??!" Ha ha...han är inte så snäll när han är där..men i dag gick det bra. Vi fick medicin till båda kissarna,droppar till Wasa å ngt att droppa i pälsen på båda. Wasa var ALLDELES slut hela dagen...det tar ju på krafterna att vara så stingslig...dessutom såg han inte kolok ut vid öronen alldeles fet å öronen hängde lixom på hnm...lillgubben. Jag är mkt bättre i magen faktiskt-kan ju blli sådär lös i magen å ont i bland när jag har ätit dåligt en längre tid..dumma mej. I veckan som gått har Max klarat SIMPROVET-grattis min älsking!! Alla som inte hade klarat simprovet i våras fick fortsätta nu efter höstlovet att gå på simskola med skolan,å nu har han klarat det,min duktiga lillkille! Simprovet vad f.ö. 75m bröstsim,25 m ryggsim å hopp från kanten med huvudet under vattnet-skulle jag aldig klara...nåja nu kan ungen simma åxå! Dessutom har vi varit på utvecklingssamtal på skolan för Max,å man blir så glad! Max är en allmänbildad liten kille inom flera områden,läser bra både högt å¨tyst,är koncentrerad på lektionerna å tar ansvar för sej å sina uppgifter. Skrivningen har blivit bättre å han skriver nu med mest små bokstäver.Han är en bra kompis med de flesta i klassen å leker med många olika på rasterna. Vi ,Per & jag,fick åxå beröm av fröken för att vi är så engagerad i Max och att det är "ordning å reda",vi gör läxorna mkt bra tillsammans med hnm vilket visar sej på läxförhören*stolt* Max kommer härmed att klara "målen" som är uppsatta för alla i åk 3 i kommunen! Oj vad vi har berömt hnm,han var så stolt när vi gick därifrån ,mamma & pappa var nog ÄNNU mera stolt!!Tänk att våran pojke är så duktig & duktig socialt,att fungera tillsammans med andra människor är ju en förutsättning för att klara sej här i livet-är så glad att vi lagt lite extra krut på det här hemma. I morron ska vi baka pepparkakor,bygga ihop pepparkakshus,och fika med mamma & pappa på stan å fira för att Max klarat simmningen! Per jobbar em hela helgen-tråkigt.Längtar verkligen efter honom i bland när han är på jobbet-är SÅ kär i honom...tänk ...efter så många år...15 år. I dag har det assnöat HELA dagen,har skottat 3 ggr!nu ska jag bara tvinga Per att sätta upp den förbenade granen på baksidan....den är förresten vällt å översnöad just nu...av en katt som heter Wasa... Det är SÅ fint ute nu...hopppas hoppas hoppas att det håller sej så här till jul!! I kväll har Max å jag haft myspys vid tv:n,vi gjorde hemgjord pizza å drack julmust! Nu väntar vi på att pappa Per ska komma hem. Kram därute i vinterlandet!

Hemma i dag.

Har varit hemma i dag,nämde för er att jag hade ont i magen å mådde illa igår. Kom tillbaka under natten å i morse fick jag gå på toa X antal ggr,beslutade att vara hemma.Väckte Maxen som vanligt,då hade han ont i halsen,pekade på struphuvudet men antar att han menade i halsen.Beslöt att han fick vara hemma med mej,så jag hr tagit VAB i dag.Det har inte varit några större fel på ungen under dagen,så han får gå i morron! Kallt som f*n ute är det åxå,var tvungen att cykla till PRIX på fm-då vi inte hade ngt hemma.Klädde på mej som om jag bodde i nordligaste norrland...ha ha... fattar inte vad det är med mej,jag vaknar nästan varje natt å svettas är alldeles blöt,sen fryser jag som sjutton på morronen när jag går upp-känns som om jag har feber varje morron...jag som aldrig har frysit!Bara om händer å fötter. Man kanske håller på att komma in i klimakterie...???!KAN man gör det så är tidigt?! Nääää....jag är ju bara 35. Annars har det ju inte hänt så mkt mera under dagen...farfar var hit med en utejulgran-TACK för det.Wasa rev ner den ute direkt...undra hur det ska gå med granen INNE....Selma var skiträdd för granen ute....åhhh blir så trött på hnm han är SÅ rädd för ALLT... Per jobbade först fm,sen var han på kurs till 17.30-najs dag för hnm....not! MERA PENGAR!!!skriker jag.......he he... I kväll är det MINA program på TV-MIN kväll framför tv:n!! Glömde ju att berätta att jag varit dålig i magen hela dagen,sovit ganska mkt-så jag blir hemma i morron åxå. Må så gott-igelkott!

Julfest på Max skola.

har nyss kommit hem från julfest på Max skola-oj vad duktiga barnen är,och fröknarna åxå för den delen! Max klass spelade en teater som heter "Peter & vargen",Max var en katt...sååååååå duktig!!!*mamma & pappa stolta* Efter det var det 2:ornas tur att spela instrument & teater.Max går ju i 3:an,men dom går med en 2.a åxå-en s.k. 2-3:a. Vi hade farmor med oss åxå,vi hade alla fika med oss och fikade tillsammans efter allt uppträdande-mkt trevligt! Nu har Max duschat å ätit en frukt,att äta frukt för Max är INTE vanligt...han har i princip aldrig gillat frukt,vi har provat ALLA.Men vissa äpplen går bra om man skalar dom...själv äter jag ju ALL frukt,skulle kunna leva på frukt.Per är inte heller förtjust i frukt-så vi skyller på hnm...he he.. Jag har haft ont i magen & mått illa hela dagen i dag...kan ha så ibland tror att det är ngn slags magkatarr...när jag kom hem gick jag å lade mej med en pepcid(magkatarrsmedicin) i magen,å när vi (kissarna & jag...) så var jag bättre! Måste berätta vad Selma & Wasa gjorde när jag vaknade....nästan så man skämms när man berättar det...Selma låg på rygg med bena isär (han sover alltid så..)å mellan benen så låg Wasa å tvättade Selma på snoppen & i rumpan....USCH Wasa!!Selma såg ut att njuta...Per kallar dom "bögkatterna" nu...ha ha...helt otroligt att Selma TILLÅTER Wasa att tvätta hnm... I morronbitti ska jag gå med Maxs klass till slöjden,fröken kunde inte å snäll som man är (på sin lediga tid..) så ställer man ju upp å tar grabbarna till slöjden. Inte så betungande,dom är inte så många och brukar lyssna bra på mej. Nu ska jag göra mej i ordning för sängen,kanske kan komma I TID i säng i kväll?! Njaaaa....det har jag inte lyckats med på läääääänge. Jag måste föressten skriva en önskelista...fyller ju år åxå snart... Detta kommer jag på nu: * Vita stövlar med ludd i. * Träningskort. * Klocka (hur länge har jag inte velat ha den....??!) * Ngn god parfym. * Presentkort på VeroModa,JC,Gina,BIKBOK,Stadium (helst på alla...) * Ny mobil. Mmmm...det är bara att välja vad ni vill köpa! Nu ska kattrackarn ut igen... hade tänkt lägga in lite flera kort,men Per har inte lagt in korten i datorn ännu,efter lagningen av datorn....det kommer! Må gott därute!

Är på jobbet...

...just nu har jag rast.har tidig dag i dag. I går hade vi planeringsdag hela dagen på förskolan,utvärderade hösten bla. Mkt givande diskussioner med de andra-det ger så mkt att få sitta å prata med varandra en hel dag,vi hinner ju aldrig prata arbete medan vi jobbar annars. Kom hem vid 17.Per fixade mat,Max har inga mera läxor denna termin-jipee-tyckte han såklart! Jag gick ut med Wasa i regn/snö,han är ju en MKT ovanlig katt å VILL verkligen vara ute när det är sånt väder...hmm...skumm katt! Jag duschade varmt-frös så in i bomben.Kröp ner i sängen å kollade tv med Max innan han skulle gå till sängs-myspys-antar att det är väl bland de sista åren man FÅR gosa å mysa med hnm...så det gäller att ta vara på de tillfällerna. I kväll har Max julfest på skolan-spännade!Vi ska dit å farmor ska åxå med(hennes tur i år...).Vi har alltid fika med oss,och barnen brukar spela ngn pjäs å sjunga ngt innan vi fikar tillsammans,brukar vara trevligt! Tyvärr så har vi "tomtesmyg" på min fsk i dag åxå...det brukar åxå vara jättemysigt. Alla barn,föräldrar å personal går med ficklampor å facklor till ett ställe här å där brukar tomten komma med godispåsar till alla barnen!!MKT uppskattat. Sen bruakr vi i persoanlen byta julklappar å äta gröt.Men i år väljer jag att vara med på Max julfest. Ang. julafton,så BRUKAR vi vara hos min mormor å fira,men i år känns det som om hon inte orkar.Ni som läst min blogg vet att hon är rätt så dålig.. Så i år blir det ändrade planer.Max å jag kommer att vara med Per och hans familj i stället. Nu måste jag gå,hör av mej i kväll!

Gomorron!

Här är man uppe med tuppen....Selma krafsade mej under fötterna kl. 06.00-insåg att det var ingen ide att lägga sej igen...pust! I går var det en lugn dag hemma hos oss-igen-skönt! Oskar kom hit å lekte,jag vilade en stund.Per gjorde mat till grabbarna. Sen kom Anso å hämtade O. Vi åkte till Pers mamma & pappas stuga vd 14.30,däär tog vi en promenad,sen fikade vi-mums!Vi har det som en liten tradition -att fika i stugan på 1:a advent (egentligen),men denna ggr blev det 1 v. senare. Hem. Jag började må illa som tusan...shit..vinterkräksjukan är på G tänkte jag....men det gick över efter ett tag. Max duschade å tvättade håret,sen tittade vi lite på TV. Och lade oss. I dag har vi planeringsdag på min fsk.Det betyder att jag jobbar heltid i dag,annars jobbar jag ju 75%,men då får jag lite komp. vi ska delutvärdera...känns lite drygt...men det bruakr bli bra! I morron har Max julfest på skolan,dom ska spela en pjäs,ska bli jätteroligt att se! So long!

Ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj...

....vad länge sen jag skrev! Har ju inte haft ngn dator hemma...den har varit inlämnad å vi är 7000 kr fattigare...hmmm...men nu funkar den skitbra,snabb å låter inte som ett reaplan! men 7000 var ju liiiiiiiiite häftigt... Inte så mkt har har hänt under veckan,mer än det vanliga då förstås. Var på möte på tisdagen,hade utv.samtal med föräldrar på onsdagen,var till Gävle på torsdagen med mamma. När jag fyllde 35 (va? har JAG fyllt 35?!) så fick jag ett jättefint Efva Attling halsband av mina föräldrar/släkt.Jag lyckades ha det i några månader sen tappade jag bort det...har letat igenom HELA huset...men det finns inte,hela kartongen är borta så jag har inte tappat det när jag har haft det på mej.Jättetråkigt,kände mej verkligen ledsen när jag upptäckte det. Nåja ...mamma & pappa hade ju varit smarta å tagit en försäkring,så nu får jag ett nytt för 120 spänn! Nu har jag alltså varit in till Gävle å fixat så jag ska få ett nytt-bra-har verkligen längtar efter halsbandet det är så fint! Jag hittade även lite juklappar till flickorna Collin,å även en snygg liten basker till mej själv...man KAN inte åka till Gävle UTAN aatt köpa ngt till en själv...JAG har inte lyckats med det iaf! Max fick åxå en jacka av mamma-jättefin-från Stadium för halv priset-TACK mamma! Vi avslutade kvällen med att hämta pappa på jobbet å äta på MAX-mumma! Vänta ...nu skriker Wasa utifrån... Jaha...han hade fastnat uppe i häcken...ska ju klättra efter pippina vett ni´... I går var det meningen (igen) att vi skulle åka till stockholm,mamma,pappa ,Max & jag.Vi skulle åka SGSbuss 7.55. Jag gick upp som vanligt i tid,duschade ,packade,fixade fika,väckte Max. När vi var klara å skulle gå till bilen fick Max ont i bröstet å tungt att andas...jag tröstade å sa att det kommer att bli bra...men han fortsatte å djupandas å grät..."det känns som om jag inte får tillräckligt med luft",sa han flera ggr. Vågade inte åka ...Max har ju astma,och kan bli så i bröt/luftrör när han håller på att bli förkyld..så vi blev hemma!SÅ synd...har ju inte träffat syrran sen i juli... Ringde mamma & pappa dom blev ju åxå besviken förstås,men förstod ju situationen. Det gick en halvtmme,sen ringer mamma.När dom skulle på bussen så fanns inte deras namn med på listan!!!!!!!!!Dom fick gå av.......va faaaaan.är det för ett sätt av SGS??!! Dom tog bilen till Stockholm...men nu ska SGS få veta att dom lever det ska ni veta! Nu ska mamma få propsa på GRATIS resor till hela familjen nästa ggr... Vi hade en skön hemmadag i går-lugnt å skönt!Björn var hit å kolla fotboll på em. Sen åt vi kycling i pitabröd på kvällen å såg en jätterolig film tillsammans med Max.Hade massor av ljus i hela huset-så mysigt-min lilla familj!! I dag är det en ny dag-vi ska till Pers mamma& pappas stuga å dricka kaffe & fika på em.Får se om Max hinner leka med Oskar på fm. Nu är det inte länge till julafon heller...berättar om mina ... planer om den i nästa inlägg,denna julafton blir inte som vi brukar ha den,den blir lite annorlunda. ha en fin söndag!

Nämen heeeeeeej....

.....nu har ni undrat vart jag varit va??! Vi har ingen dator denna vecka hemma...så boring! Så nu sitter jag på jobbet å skriver.Är kvar för att jag ska ha utv.samtal med ett par föräldrar kl. 17. Jag tror vi får tillbaka datorn på fredag-pust-så härligt! Sköt om varann därute! //Camilla

RSS 2.0